Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto, kokous 6.10.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 18 Rakennusvalvonnan aineiston digitointi / rekrytointilupa

MjuDno-2022-525

Valmistelija

  • Tuomo Penttinen, hallinto- ja talousjohtaja, tuomo.penttinen@mantyharju.fi

Kuvaus

Mäntyharjun kunnassa on käynnistymässä rakennusvalvonnan arkistomateriaalin digitointi. Hankkeesta on pyydetty kaksi ulkopuolisen toimijan tarjousta sekä laadittu projektisuunnitelma ja kustannusarvio vaihtoehdosta, että projekti toteutetaan kunnan omana työnä.
Asiaa on käsitelty kunnan johtotiimissä ja päädytty ratkaisuun, jossa kunta toteuttaa dogitoinnin omana työnä.
Projekti on suunniteltu siten, että siihen ohjataan kunnan oman henkilöstön työpanosta sekä kahden rekrytoitavan henkilön työpanos. Toinen organisaation ulkopuolelta rekrytoitava on työllisyysvaroin palkattava, toinen toistaiseksi voimassa olevassa  työsuhteessa.
​​​​​​Valittavalta henkilöstä edellytetään tutkintoa, joka antaa riittävät tiedot asikirjahallintaan ja arkistointiin. Tehtävä edellyttää myös tietotekniikan tuntemusta. Rakennusvalvonnan tietämys katsotaan eduksi.
Tehtävän sijoituspaikka on tekninen toimi / rakennusvalvonta.

Kunnan ohjeistuksen mukaan tehtävän täytön, jota ei ole mainittu henkilöstösuunnitelmassa, tulee saada rekrytointilupa henkilöstöjaostolta.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Tuomo Penttinen, hallinto- ja talousjohtaja, tuomo.penttinen@mantyharju.fi

Henkilöstöjaosto antaa luvan rekrytoida digitoija toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen teknisen palvelun toimialalle.

Päätös

Hyväksyttiin.

Tiedoksi

rakennustarkastaja, tiedonhallintasuunnittelija, henkilöstösihteeri