Yhdistymishallitus, kokous 27.6.2024

Esityslista on tarkastamaton

§ 4 Yhdistymishallituksen ja kuntien yhdistetyn valtuuston pöytäkirjojen julkaiseminen

MjuDno-2024-414

Valmistelija

  • Tuomo Penttinen, hallinto- ja talousjohtaja, tuomo.penttinen@mantyharju.fi

Kuvaus

Kuntalain 140 §:n ”Päätöksen tiedoksianto kunnan jäsenille” mukaan valtuuston, kunnanhallituksen ja lautakunnan sekä kuntayhtymän 58 §:n 1 momentissa tarkoitetun toimielimen pöytäkirja siihen liitettyine oikaisuvaatimusohjeineen tai valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä yleisessä tietoverkossa, jollei salassapitoa koskevista säännöksistä muuta johdu.

Kunnan jäsenen ja 137 §:n 2 momentissa tarkoitetun kunnan katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.

Hallintosäännön 160 §:n ”Päätösten tiedoksianto kunnan jäsenelle” mukaan kunnanhallituksen ja lautakunnan pöytäkirja siihen liitettyine valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä kunnan verkkosivuilla siten kuin kuntalain 140 §:ssä säädetään.

Yhdistymishallituksen asiakirjoihin tehdään linkitys myös Pertunmaan kunnan verkkosivuilta.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Juho Järvenpää, kunnanjohtaja, juho.jarvenpaa@mantyharju.fi

Yhdistymishallitus päättää, että yhdistymishallituksen ja kuntien yhdistetyn valtuuston tarkastetut pöytäkirjat valitusosoituksineen julkaistaan Mäntyharjun kunnan ja Pertunmaan kunnan verkkosivuilla.