Sivistyslautakunta, kokous 15.9.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 75 Kulttuuripalkinnon jakaminen 2022

MjuDno-2022-475

Valmistelija

  • Eveliina Mäenpää, kulttuurituottaja, eveliina.maenpaa@mantyharju.fi

Kuvaus

Sivistyslautakunta on kokouksessaan 21.4.2022 (§35) päättänyt jakaa vuonna 2022 kulttuuripalkinnon (arvo 500 €). Kulttuuripalkinto voidaan harkinnan mukaan myöntää mäntyharjulaisille henkilöille tai yhdistyksille tunnustuksena toiminnasta paikallisen kulttuurielämän hyväksi. Tunnustuspalkinto sisältää kunniakirjan ja rahapalkinnon.

 

Tunnustuspalkinnon saajista päättää Mäntyharjun kunnan sivistyslautakunta. Palkintoon ei kohdistu hakumenettelyä. Kuntalaisilla on mahdollisuus tehdä esityksiä lautakunnalle tunnustuspalkinnon saajasta.

Tunnustuspalkintoja voidaan jakaa vuosittain yksi tai useampia. Tunnustuspalkinto voidaan myös päättää jättää jakamatta. Vuosittain palkinnon jakamisesta päätetään kulttuuriavustusten jakamisen yhteydessä. Tunnuspalkinnon saaja/t julkistetaan saman vuoden aikana tunnuspalkinnon luonteelle sopivassa tilaisuudessa.

 

Ehdotusaikaa oli 31.3.-10.4.2022. Ehdotuksia pystyi jättämään verkkolomakkeella tai suoraan kulttuurituottajalle (puhelimitse/sähköpostilla). Ehdotuksissa täytyi olla perustelut palkinnon myöntämiselle.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Sari Aarniokoski, sivistysjohtaja, sari.aarniokoski@mantyharju.fi

Sivistyslautakunta päätti valita kulttuuripalkinnon saajan. Palkinnon saaja julkistetaan Mäntyharjun kunnan vuoden 2022 itsenäisyyspäivän juhlassa.

Päätös

Hyväksyttiin.

Tiedoksi

Kulttuurituottaja

Muutoksenhaku

Muutoksenhakukielto

 

Oikaisuvaatimus / kunnallisvalitus

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)